Szállítási és vásárlási feltételek

A vásárlás alapszabályai a babybalance.hu oldalon

A szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a szállító által visszaigazolt, a vevő által a megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 7 munkanapon belül, beszállítóink raktárán lévő termékeket 21-30 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a termék jelenleg nem elérhető, nincs raktáron, a szállítási idő 21-30 nap. 

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl: a termék beszerezési ideje hosszabb, vagy a termék nem beszerezhető), úgy a szállító köteles haladéktalanul a megrendelő által a megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni megrendelőt 4 munkanapon belül. Minimális rendelési összeg bruttó 5.000 Ft, szállítási díj nélkül.

Megrendelő köteles az általa feladott megrendelésen megjelölt és a szállító által a megrendelő által megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a terméket a szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Szállító köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:
- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

Szállítási költség:

Az áru ára a szállítási költséget nem tartalmazza, amely 1.300 Ft. A 10.000 Ft-t meghaladó rendelés szállítása díjmentes. Minimális rendelési összeg bruttó 5.000 Ft, szállítási díj nélkül.